Sve vijesti iz Hrvatske

Ako nemate pristup dnevnim novinama i tjednim magazinima iz Hrvatske, najbolji način da pratite vijesti su brojni internetski portali koji iz sata u sat objavljuju vijesti iz svijeta politike, gospodarstva, društva, kulture, iz svijeta te vijesti iz takozvanog žutog tiska.

Za potpuniji pristup objektivnim i provjerenim informacijama predlažemo vam da obratite pažnju na internetski portal te da pokušate pročitati i usporediti istu vijest i na drugim portalima.

Najrelevantniji internetski portali u Hrvatskoj na kojima svakodnevno možete pročitati sve važne vijesti iz Hrvatske i svijeta su portali hrvatskih dnevnih listova poput Jutarnjeg lista, Večernjeg lista, Slobodne Dalmacije i 24 sata gdje ćete pronaći gotovo iste vijesti koje biste našli ako čitate novine.

Osim njih, sve vijesti prenose i internetski portali televizijskih kuća pa na internetskim stranicama Dnevnika, Nove TV, RTL-a, HRT-a i drugih, možete pročitati najnovija zbivanja.

Osim navedenih, u Hrvatskoj pScreenshotostoji nekoliko popularnih samostalnih internetskih portala koji prenose sve vijesti iz Hrvatske. To su primjerice Index.hr, H-Alter, Lupiga i T-Portal. U Hrvatskoj djeluje i nekoliko specijaliziranih internetskih portala koji objavljuju vijesti iz kulture, književne kritike i prikaze, te kazališne i filmske kritike. To su, naprimjer, portali Arteist, Kulturpunkt i Booksa.

Svi mediji u Hrvatskoj posljednjih tjedana fokusiraju se na relacije između vladajuće koalicije koju čine stranke HDZ i Most. Prepiranja i neslaganja unutar koalicije svakodnevno pune novinske stupce, a mediji posebno motre na istupe trenutno najpopularnijih političara (Kolinde Grabar Kitarović, Tomislav Karamarko, Zlatko Hasanbegović, Zoran Milanović, Božo Petrov, Milan Bandić). Politički, gospodarski i kulturni potezi vladajuće koalicije izazivaju sve više neslaganja unutar koalicije, ali i sve više kritika javnosti koja je posljednjih tjedana suočena s mnoštvom međusobnih optužbi i podmetanja. Na naslovne stranice rijetko dospijevaju vijesti iz manjih hrvatskih gradova, a još manje vijesti iz kulture koje su trenutno isključivo vezane za kontroverzne poteze ministra Zlatka Hasanbegovića. Osim vijesti iz politike, u medijima su najprisutnije vijesti iz svijeta sporta i vijesti iz showbizza.